My Miró. Fundació Joan Miró

My Miró. Fundació Joan Miró

My Miró combina l’educació artística amb la pràctica de l’anglès. No es tracta d’una visita guiada en anglès per “explicar” Miró, sinó d’una proposta interactiva en què l’alumnat contribueix activament a donar nous significats a la seva obra. És un recorregut per l’exposició permanent amb un doble objectiu: d’una banda, activa la imaginació i estimula l’alumnat a generar una interpretació personal de l’obra de Miró a partir de les sensacions i associacions que els provoca; de l’altra, els ajuda a expressar-se en anglès practicant el vocabulari i les estructures per parlar de les emocions, la vida quotidiana i la natura, entre d’altres.

Aquesta activitat és molt flexible i pot ser adaptada a edats i nivells diferents, des de 2n de primària fins a 2n d’ESO.

Les reserves pel curs 2018-2019 obren el dia 4 de setembre. Pots reservar escrivint a programa.educatiu@fundaciomiro-bcn.org o a través del sistema de reserves online. Cal fer la reserva amb un mínim de 7 dies d’antelació i no serà efectiva fins que no hagis rebut la confirmació escrita del Departament Educatiu.

T’enviarem un qüestionari previ per tal d’adaptar els continguts de l’activitat al nivell d’anglès del teu grup classe. Sempre fem el possible per respondre a les necessitats de cada grup: si tens alguna petició o pregunta sobre els continguts, contacta’ns!

 

Foto: © Pere Pratdesaba